De mooie dingen die de samenleving bevorderen

Luciano Baarn

Luciano Baarn

Luciano is onze nieuwe Algemeen Coördinator en vertelt waarom hij ons team komt versterken.

Super om bij een stichting te zitten die de mooie dingen die de samenleving bevorderen aan het licht brengen. Zelf hoop ik ook een mooie bijdrage te kunnen leveren en heel wat initiatieven bekend te maken bij iedereen samen met het team. Ik kijk altijd om me heen, let altijd heel goed op alle soorten manieren die verdraagzaamheid bevorderen. Zelf hoop ik dat veel mensen zich op den duur gaan realiseren hoe fijn het is om op een vreedzame manier met elkaar te leven. Altijd als ik naar het nieuws kijk dan mis de mooie initiatieven die er zijn in de wereld. Niet alleen de negatieve verhalen moeten in de publiciteit komen, maar ook alle mooie dingen die er zijn. En sinds er genoeg dingen zijn die aan het licht gebracht mogen worden, wil ik daar ook graag aan mee werken. Ik hoop dat ik samen met iedereen kan laten zien hoe belangrijk het is om met elkaar samen te leven.

Luciano

Share Button