Juryrapport Academie voor Organisatiecultuur

Academie voor Organisatiecultuur

Academie voor Organisatiecultuur

Daniëlle Braun en Jitske Kramer hebben de Academie voor Organisatiecultuur opgericht uit passie voor de culturele antropologie. Zij zijn experts op het gebied van Organisatiecultuur, Leiderschap en Diversiteit. Met hun visie op diversiteit veranderen de mensen in een organisatie de visie op diversiteit. Zij vergelijken organisaties met Tribes en schreven het boek “The corporate tribe” welke in 2016 managementboek van het jaar was. Hiermee hebben zij een groot en divers publiek weten te bereiken.

Ze nemen een organisatie mee op een boeiende reis naar het wezen van de organisatie. Ze helpen je te zien wat er werkelijk speelt in de dynamiek van de organisatie. In de ranking, gedragspatronen, rituelen, verschillen, onderlinge relaties en verhalen. Onmisbare kennis voor effectieve samenwerkingen, wijze besluitvorming en collectieve veranderingen. Iedereen mag op een feestje komen, maar bepalen we ook gezamenlijk welke muziek wordt gedraaid?

Juist omdat zij in alle lagen van de organisatie draagvlak en commitment realiseren zijn de effecten duurzaam en breed gedragen. Met o.a. lezingen, masterclasses, opleidingen maar ook kampvuurgesprekken komen zij tot de kern van de identiteit van een organisatie. Door hun visie op diversiteit en intensieve benadering zijn zij in staat veel impact te realiseren in onze steeds veranderende samenleving en op alle niveau’s.

Share Button